De Expert Trainingen van 'The Next Level Healthy & Good Lifestyle' bestaan uit verschillende sportieve & fysieke modules. Wij van Business Sports zijn overtuigd dat zodra je je fysiek en mentaal beter voelt, de kwaliteit van je leven verbetert. Wanneer je goed in je vel zit, ben je beter bestand om met dalen en pieken om te gaan. Je vergroot je kans op succes, je vergroot je kans op geluk, met andere woorden je bent in balans! Business Sports ziet het als haar opdracht the powerful businesswomen fysiek en mentaal fit te maken zodat ze zelf voor die weerbaarheid zorgt. De health- & lifestyle coach doet dit door je te inspireren, door je te laten ervaren hoe leuk trainen is en door en je te laten zien hoe een gezonde lifestyle er in jouw geval uitziet. We zijn ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan sporten alleen. Het is een 'way of life' en het vraagt een totaalpakket van een evenwichtige en gezonde lifestyle om je leven een positieve wending te geven. Are You Ready For 'The Next Level Healthy & Good Lifestyle'!


  • Meer balans
  • Meer kracht
  • Meer energie
  • Meer focus
  • Doe wat werkt voor jou


EARLY BIRD

De Expert Trainingen starten vanaf 1 oktober 2017. Omdat je nog lang moet wachten willen wij je een waardevol cadeau geven: 'Your Roadmap To The Next Level Leadership'. Wil je ook als eerste worden geïnformeerd en gebruik maken van de Speciale Early Bird Korting? Laat het ons dan weten via onderstaande knop!

Ja, ik wil graag van tevoren worden geïnformeerd wanneer de Expert Trainingen starten. Tevens wil ik ook 'Your Roadmap To The Next Level Leadership' (25 tips: 1 tip per week) ontvangen.

Ja, informeer mij