Laat alles in deze header balk leeg om de header in zijn geheel niet te tonen.

MASTERCLASSES & EXPERT TRAININGEN
START 1 OKTOBER 2017

De Masterclasses en Expert Trainingen starten vanaf 1 oktober 2017. Wil je als eerste worden geïnformeerd en gebruik maken van de Speciale Early Bird Korting? Laat het ons dan weten via onderstaande knop!

 • Meer bezieling vanuit je deskundigheid
 • Meer vanuit de combinatie intuïtie en ratio willen werken
 • Meer vanuit je kracht en macht
 • Meer vanuit je authenticiteit
 • Meer vanuit wie jij bent
 • Meer inzicht in wie je bent, wat je kunt, wat je wilt

Ja, ik wil graag als eerste worden geïnformeerd en ontvang gratis de serie van 25 tips!

MASTERCLASSES NEXT LEVEL LEADERSHIP

Als businesswoman gaat het je om goed zakendoen, met een deskundige aanpak vanuit een sterke bezieling en met een goede samenwerking op basis van idealen. Als powerful businesswoman wil je graag het verschil maken en een inspirerende bijdrage leveren aan jouw organisatie, de maatschappij en de wereld. Wil je vanuit jouw vrouwelijke kracht meer de regie voeren over je leven en wat je echt wilt? Vind je het soms nog lastig om de juiste balans te vinden tussen kracht, intuïtief leiderschap en kwetsbaarheid? De juiste balans te vinden tussen controle en loslaten in jouw leiderschap? Ga je uit van macht of kracht? Wil je zichtbaarder worden en meer je stem laten horen? Vind je het belangrijk om op een authentieke manier jouw vrouwelijk leiderschap in te zetten in een vaak masculine bedrijfsomgeving, maar heb je deze balans nog niet goed gevonden? Are You Ready For 'The Next Level Leadership' en ben je klaar voor transformatie & verandering? Dan ben je hier op de juiste plek! 1 oktober 2017 starten de masterclasses en expert trainingen, nog even geduld dus. Tot die tijd kun je gratis 25 tips ontvangen (1 tip per week).

MASTERCLASSES STORYTELLING

In onze masterclasses 'Storytelling' zijn diverse modules te volgen via theatrale werkvormen. Theater kan worden ingezet om zaken voelbaar te maken. Trainingsacteurs bijvoorbeeld kunnen een situatie reëel neerzetten. Soms wat uitvergroot, maar altijd herkenbaar! Door de spanning op te bouwen tijdens een training wordt door jou ingebrachte casuïstiek voelbaar en creëer je nieuwe inzichten.

In werksituaties kan het soms lastig zijn om anderen te bereiken en mee te krijgen. Soms weet je niet meer hoe en op welke manier je nog zichtbaarder kunt worden. Hoe je je stem (weer) kan laten horen. Hoe je meer zicht kunt krijgen op je stijl van beïnvloeden, om van daaruit aan impact en overtuigingskracht te werken. Om daar te komen is het van belang om te weten wie jij bent, dat je eigen verhaal goed kent en dat je je eigen verhaal ook goed kunt vertellen.

In onze masterclasses 'Storytelling' ga je aan het werk, geen theorie, maar praktijk, we gaan het gewoon doen!

 • Meer zichtbaar zijn
 • Meer power inzetten
 • Meer uit je comfortzone durven stappen
 • Meer focus

EXPERT TRAININGEN NEXT LEVEL HEALTHY & GOOD LIFESTYLE

De Expert Trainingen van 'The Next Level Healthy & Good Lifestyle' bestaan uit verschillende sportieve & fysieke modules. Wij zijn er van overtuigd dat zodra je je fysiek en mentaal beter voelt, de kwaliteit van je leven verbetert en je succesvoller bent.

Wanneer je goed in je vel zit, ben je beter in staat om met dalen en pieken om te gaan. Je vergroot je kans op succes, je vergroot je kans op geluk; met andere woorden je bent in balans! De health- & lifestyle coach ziet het als zijn opdracht je fysiek en mentaal fit te maken zodat je zelf voor die weerbaarheid zorgt.

De health- & lifestyle coach doet dit door je te inspireren, door je te laten ervaren hoe leuk trainen is en je te laten zien hoe een gezonde lifestyle er in jouw geval uitziet. We zijn ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan sporten alleen. Het is een 'way of life' en het vraagt om een totaalpakket van een evenwichtige en gezonde lifestyle om je leven een positieve wending te geven. Are You Ready For 'The Next Level Healthy & Good Lifestyle'!

 • Meer prestatie
 • Meer balans
 • Meer energie
 • Meer kracht

EARLY BIRD

De Masterclasses en Expert Trainingen starten vanaf 1 oktober 2017. Wil je als eerste worden geïnformeerd en gebruik maken van de Speciale Early Bird Korting? Laat het ons dan weten via onderstaande knop!

GRATIS 25 TIPS

"Your Roadmap To The

Next Level Leadership"

Are You Ready For 'The Next Level Leadership' en klaar voor transformatie & verandering? Wil je meer weten over leiderschap? Dan ben je van harte welkom op de Business Conference 'Next Level Leadership' op donderdag 7 september 2017.

7 september nog ver weg, dus nog even geduld :-). Tot die tijd kun je gratis 25 tips ontvangen (1 tip per week).

Wil je als eerste worden geïnformeerd en gebruik maken van de Speciale Early Bird Korting en daarnaast gratis "Your Roadmap To The Next Level Leadership" 25 tips (1 tip per week) ontvangen? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in.

Als eerste worden geïnformeerd & de gratis tips ontvangen?

Ja, graag